Adres en parkeren in Bloemendaal

Adres

Bergweg 64
2061 KB Bloemendaal

Parkeren

Het grootste deel van de dag kunt u vlakbij de ingang parkeren. Er zijn 2 invalidenparkeerplaatsen. In het weekend kan het erg druk zijn. Bij grote parkeerdrukte parkeert u bij de ingang Bleek en Berg van het Nationaal Park (parkeerterrein PWN). U betaalt daar voor het parkeren. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar de begraafplaats. 

Plattegrond

Download voor een duidelijk overzicht waar u alles kunt vinden een plattegrond van de begraafplaats (pdf, 636 KB).

Sanitair

Links aan de aula is een buitentoilet dat altijd geopend is.

Rolstoel

De Algemene Begraafplaats Bloemendaal beschikt over een rolstoel die u kunt lenen als u de begraafplaats wilt bezoeken. Reserveren is niet nodig.

Als u slecht ter been bent

De begraafplaats Bergweg Bloemendaal beschikt over een klein en een groot hek.

  • Het kleine hek is voor voetgangers altijd geopend. Als u slecht ter been bent, kunt u op werkdagen (tussen 8.00  en 15.30 uur, uitgezonderd feestdagen en tijdens uitvaarten) door het grote hek stapvoets met uw auto de helling oprijden. U moet wel vooraf toestemming vragen aan de beheerder. U mag maximaal 5 kilometer per uur rijden en alleen op de breedste asfaltwegen. 
  • Het grote hek is elke 2e zondag van de maand open van 14.00 tot 16.00 uur. Om met de auto de begraafplaats op te mogen, heeft u ook dan toestemming van de beheerder nodig.

Adres en parkeren in Bennebroek

Binnenweg 67
2121 GW Bennebroek

Parkeren

De begraafplaats Bennebroek heeft een eigen parkeerterrein voor de ingang.

Plattegrond

Download een plattegrond (pdf, 598 KB) van de begraafplaats Bennebroek.