Strooiveld Bloemendaal

Openingstijden

De Algemene Begraafplaats van Bloemendaal en Bennebroek zijn voor bezoek dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang, maar niet na 21.00 uur.

Adres en parkeren in Bloemendaal

Adres

Bergweg 64
2061 KB Bloemendaal

Parkeren

Het grootste deel van de dag kunt u vlakbij de ingang parkeren. Er zijn 2 invalidenparkeerplaatsen. In het weekend kan het erg druk zijn. Bij grote parkeerdrukte parkeert u bij de ingang Bleek en Berg van het Nationaal Park (parkeerterrein PWN). U betaalt voor het parkeren. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar de begraafplaats. 

Plattegrond

Download voor een duidelijk overzicht waar u alles kunt vinden een plattegrond (pdf, 636 KB) van de begraafplaats.

Sanitair

Op de begraafplaats is links aan de aula een buitentoilet dat altijd geopend is.

Rolstoel

De Algemene Begraafplaats Bloemendaal beschikt over een rolstoel die u kunt lenen als u de begraafplaats wilt bezoeken. Reserveren kan telefonisch via 14023 of 06 51 78 58 22.

Als u slecht ter been bent

De begraafplaats Bergweg Bloemendaal beschikt over een klein en een groot hek. Het kleine hek is voor voetgangers altijd geopend. Als u slecht ter been bent kunt u op werkdagen (tussen 8.00 -15.30 uur, uitgezonderd feestdagen en tijdens uitvaarten) door het grote hek stapvoets met uw auto de helling oprijden. U moet wel vooraf toestemming vragen aan de beheerder van de begraafplaats. U mag maximaal 5 kilometer per uur rijden en alleen op de breedste asfaltwegen. Het grote hek is elke 2e zondag van de maand open van 14.00-16.00 uur. Om met de auto de begraafplaats op te mogen heeft u ook dan toestemming van de beheerder nodig.

Adres en parkeren in Bennebroek

Hek algemene begraafplaats Bennebroek

Binnenweg 67
2121 GW Bennebroek

Parkeren

De begraafplaats Bennebroek heeft een eigen parkeerterrein voor de ingang van de begraafplaats.

Plattegrond

Download voor een duidelijk overzicht waar u alles kunt vinden een plattegrond (pdf, 598 KB) van de begraafplaats.